Vnesi kodo 5VSE in pridobi 5% popusta na vse artikle

Podari neznano, podari kartico

V naših prodajalnah je resnično pestra ponudba. Vendar pa se pogosto znajdemo v zadregi, kadar iščemo darilo za naše najdražje. Včasih ne vemo, kaj bi podarili, in še manj si želimo, da bi naš obdarovanec ali obdarovanka ostal/a nezadovoljen/a z darilom. Zato smo za vse dileme pripravili rešitev - našo Darilno kartico, ki je na voljo za vse potrebe in želje.

Vrednostna kartica, darilni bon, darilna karticaca,

Vse za moj vrt

Ne glede na to, ali si želite cvetoč vrt ali zeleni kotiček, zdaj imate možnost, da svoje vrtnarske sanje uresničite. Z našo Darilno kartico lahko izberete vse, kar potrebujete za vaš vrt. Razveselite svoje rastline in sebe s popolnoma prilagojenimi izdelki, ki jih ponujamo.

Kupi kartico

S cvetjem

Očarajte svoje ljubljene s cvetjem in neskončno lepimi trenutki. Z našo Darilno kartico boste lahko delili radost cvetja in ustvarili nepozabne spomine. Razveselite srca s cvetlično magijo in pustite, da cvetje naredi življenje še lepše.

Kupi kartico
Vrednostna kartica, darilni bon, darilna kartica
Vrednostna kartica, darilni bon, darilna kartica, žalna kartica, sožalnica

Slovo najdražjih

Včasih ni besed, so le spomini. Z našo kartico lahko ponudite podporo in toplino v težkih trenutkih. Cvetje in sveče niso potrebne le pri zadnjem slovesu, ampak tudi za poznejše obdobje vzdrževanja poslednjega počivališča.

Kupi kartico

Darilna vizitka priložena

Darilni kartici je priložena darilna vizitka z polji za željeni dopis.

Motivi darilnih vizitk so enaki motivom kartice.

Ohranimo naravo in reciklirajmo

Naša ponudba vključuje darilne kartice, ki jih lahko brezskrbno uporabljate in nato ponovno napolnite. To pomeni, da se kartica lahko znova in znova uporablja, kar zmanjšuje količino plastičnih kartic in odpadkov, ki končajo na odlagališčih.

Z izbiro naših darilnih kartic podpirate okoljsko ozaveščenost in pomagate zmanjšati ogljični odtis. S tem omogočate prihodnost, kjer lahko uživamo v udobju spletnih nakupov, ne da bi pri tem ogrožali naš čudovit planet. Pridružite se nam v tej trajnostni poti in skupaj ohranjajmo naravo za prihodnje generacije.
Hvala, ker ste del spremembe!