Vnesi kodo 5VSE in pridobi 5% popusta na vse artikle

Polaganje travnih tepihov

Polaganje travnega tepiha je odličen način, kako hitro in enostavno ustvariti zeleno oazo, ki bo vašemu prostoru dodala svežino in estetski videz naravnega trave. S tem postopkom lahko v svojem okolju dosežete preobrazbo brez dolgotrajnih čakalnih obdobij, zahvaljujoč takojšnji ozelenitvi.

Vaša trata je neurejena?

Če je vaša trata postala neurejena, preraščena z mahom in izgubila svoj nekdanji sijaj, je polaganje travnega tepiha lahko odlična rešitev za osvežitev in preobrazbo prostora. Namesto dolgotrajnih in zahtevnih postopkov obnavljanja naravne trate, je travni tepih hitra alternativa, ki takoj prinaša urejenost in zeleno obarvane površine.

Od ideje do izvedbe

Pridemo, položimo in že lahko uživate v vaši zeleni oazi miru

Zelena trata v hipu

Postopek polaganja travnega tepiha je preprost, a učinkovit. Najprej je potrebno pripraviti teren, odstraniti morebitne nepravilnosti in ga enakomerno zravnati. Nato se travni tepih razprostre po površini, pri čemer se pazljivo prilega konturam terena. Hitra pritrditev zagotavlja stabilnost in naraven videz

Vrt, vaša oaza miru

Dovolite nam, da vam uresničimo sanje

Brezskrbno zalivanje

Ponujamo visokokakovostne zalivalne sisteme podjetja Rain Bird. Rain Bird je priznano podjetje v svetu avtomatskega zalivanja, ki že desetletja razvija inovativne rešitve za optimalno nego vrtnin, travnikov, parkov in drugih zelenih površin.

S sistemi Rain Bird lahko enostavno dosežete učinkovito zalivanje, ki bo poskrbelo za zdravje rastlin in hkrati varčevalo z vodo.

Ne čakajte in nas kontaktirajte

Na vašo željo se dogovorimo za ogled na terenu. Pripravimo izris načrta z ponudbo. Pridemo uredimo, pospravimo za seboj, Vi pa samo uživate v urejeni okolici.

Ne odlašajte in pokličite:

Primož Povše

GSM: 041-229-310

Email: gg-nm.povse@siol.net