Vnesi kodo 5VSE in pridobi 5% popusta na vse artikle

Dostava

Dostavo za spletno trgovino izvaja Pošta Slovenije za območje Slovenije

Strošek dostave se izpisuje ob zaključku nakupa v nakupovalni košarici in je odvisen od mase posameznega artikla. Osnovna cena dostave artiklov manjše mase znaša 5,90€, nad zneskom 150€ je dostava za artikle manjše mase brezplačna. Za artikle večjih dimenzij, kot so velike rastline, gnojila večjih pakiranj in zemlje oziroma substrati, lubja ipd, in težine se strošek obračuna po teži pred zaključkom nakupa. Strošek dostave ob zaključku naročila je končen. 

 

Dostavo za spletno trgovino izvaja Pošta Slovenije izven Slovenije (Hrvaška Srbija)

Strošek dostave se izpisuje ob zaključku nakupa v nakupovalni košarici in je odvisen od mase posameznega artikla. Strošek dostave ob zaključku naročila je končen. 

Morebitne poškodbe med dostavo je potrebno preveriti ob prejemu in o temu obvestiti GG NM na elektronski naslov: info@vrtnarski-center.si

 

GRELNA BLAZINICA BREZPLAČNO

V zimskem času pri nakupu lončnic priložimo grelno blazinico brezplačno, tako da bo vaša rastlina brez skrbi preživela hladno pot.

 

LOKACIJE DOSTAV

Dostava s Pošto Slovenije se izvaja na področju Slovenije, Hrvaške in Srbije ne glede na višino zneska nakupa.

Interna dostavna služba skrbi za dostavo cvetja in ostalih artiklov do 10 km na področju Novega mesta. Za minimalno naročilo v znesku 50€, znaša strošek dostave 5€.

Dostava žalnih aranžmajev, vencev, ikeban, žalnih paketov sveč do 10 km na področju Novega mesta, je brezplačna.

 

DOSTAVNI ROK

Za vse naročene artikle in v kolikor so ti na zalogi je dostavni rok najkasneje 14 dni od dneva prejetja plačila.

 

OSEBNI PREVZEM

Naročene izdelke je možno osebno prevzeti tudi v fizični prodajalni: Vrtnarski center, Smrečnikova ulica 45, 8000 Novo mesto, dnevno od ponedeljka do petka med 7:00 in 19:00 uro. Med prazniki prevzem ni mogoč. Naročilo mora biti pred osebnim prevzemom plačano.