Vnesi kodo 5VSE in pridobi 5% popusta na vse artikle

Podiranje dreves

Podiranje dreves je občutljivo opravilo, ki zahteva strokovnost in previdnost, še posebej, kadar drevo predstavlja potencialno nevarnost za okolico, predvsem pa za bližnje hiše. Pri nas se zavedamo pomembnosti varnega in učinkovitega podiranja dreves ter nudimo celovite storitve od obžagovanja do urejenega delovišča po zaključenem delu.

Usposobljeni arboristi

Naša ekipa strokovnjakov se osredotoča na prepoznavanje dreves, ki bi lahko predstavljala tveganje za okolico, bodisi zaradi svojega stanja, nevarnosti padca ali bližine bivalnih prostorov. Podiranje dreves izvajamo s preciznostjo in uporabo specializirane opreme, kar omogoča varno in nadzorovano odstranitev drevesa brez škode za okolico.

Varnost na prvem mestu

Vsako delovišče je zavarovano z zavarovalno polico, katera je vključena v osnovno ceno ponudbe.

Vključeno zavarovanje delovišča

Vaša varnost in zadovoljstvo sta naša najvišja prioriteta, zato vam zagotavljamo strokovno izvedbo storitev podiranja dreves ter skrb za urejenost delovišča, hkrati pa je v vsako delovišče vključeno tudi zavarovanje v primeru škode, tako da ste lahko brez skrbi.

Sodelujte z nami in poskrbeli bomo, da bo odstranitev nevarnih dreves potekala brezhibno in v skladu z najvišjimi standardi varnosti.

Urejeno tudi po zaključku del

Poleg tega se posvečamo tudi urejanju delovišča po končanem podiranju dreves.

Odpadlo lesno maso ustrezno odstranimo, teren počistimo in po potrebi izvedemo dodatna dela, kot so zatravitev ali sajenje novih dreves. S tem zagotavljamo, da je zaključek del urejen, estetski in v skladu z okoljem.

Tudi v najtežjih pogojih

Podiramo tudi na previsih in brežinah

Ne čakajte in nas kontaktirajte

Na vašo željo se dogovorimo za ogled na terenu. Pripravimo izris načrta z ponudbo. Pridemo uredimo, pospravimo za seboj, Vi pa samo uživate v urejeni okolici.

Ne odlašajte in pokličite:

Primož Povše

GSM: 041-229-310

Email: gg-nm.povse@siol.net