Vnesi kodo 5VSE in pridobi 5% popusta na vse artikle

Načrtovanje vrtov z izrisom

Odkrijte čarobnost svojega vrta s storitvijo načrtovanja vrtov v 3D! Pri nas vam nudimo edinstveno izkušnjo, kjer vaš vrt oživi pred vašimi očmi s pomočjo natančnega in realističnega 3D prikaza. Z našim strokovnim timom vam omogočamo, da predhodno vidite končni izgled vašega vrta in se prepričate, ali je vsak detajl popoln.

Izris vrta v 3D prikazu

Včasih je težko predstavljati, kako bo vrt izgledal čez nekaj let, kako velike in bujne bodo rastline ter ali je razporeditev pravilna.

Pri nas vam s 3D izrisom načrta omogočamo, da vidite svoj vrt v polni rasti. Na podlagi vaše fotografije pripravimo ilustracijo na fotografijo ali pa izdelamo planski načrt, odločitev je vaša, kaj nam boste posredovali.

Od ideje do izvedbe

Na podlagi vaše fotografije pripravimo 3D prikaz in izvedemo zasaditve in ureditve. Vi pa samo še uživate v svojem novem vrtu.

Izvedba na ključ

Urejanje vrta na ključ je celovit pristop k oblikovanju zunanjega prostora. S poudarkom na ustvarjanju harmoničnega in funkcionalnega okolja.

Poleg tega urejanje vrta na ključ vključuje izbiro rastlin glede na podnebne razmere, ter vzdržljivost, barvno usklajenost in estetski učinek.

Cilj je ustvariti prostor, ki ni le lep na pogled, temveč tudi funkcionalen in prilagojen življenjskemu slogu lastnika vrta.

Vrt, vaša oaza miru

Dovolite nam, da vam uresničimo sanje

Brezskrbno zalivanje

Ponujamo visokokakovostne zalivalne sisteme podjetja Rain Bird. Rain Bird je priznano podjetje v svetu avtomatskega zalivanja, ki že desetletja razvija inovativne rešitve za optimalno nego vrtnin, travnikov, parkov in drugih zelenih površin.

S sistemi Rain Bird lahko enostavno dosežete učinkovito zalivanje, ki bo poskrbelo za zdravje rastlin in hkrati varčevalo z vodo.

Ne čakajte in nas kontaktirajte

Na vašo željo se dogovorimo za ogled na terenu. Pripravimo izris načrta z ponudbo. Pridemo uredimo, pospravimo za seboj, Vi pa samo uživate v urejeni okolici.

Ne odlašajte in pokličite:

Primož Povše

GSM: 041-229-310

Email: gg-nm.povse@siol.net