Vnesi kodo 5VSE in pridobi 5% popusta na vse artikle

Urejanje vrtov

Naša strokovna ekipa vam nudi celovito vrtno storitev, ki vključuje redno vzdrževanje, košnjo, ponovno zasaditev in obrezovanje žive meje. Začenjamo z natančnim pregledom vašega vrta, da ugotovimo potrebe in želje. Nato vam ponujamo prilagojeno rešitev, ki vključuje zamenjavo rastlin, če je potrebno, ter vzdrževanje sadik, da vaš vrt zacveti v polnem sijaju.

Obrezovanje žive meje in grmovnic

Naša izkušena ekipa vrtnih strokovnjakov pristopa k obrezovanju z natančnostjo in pozornostjo do detajlov. S tem poskrbimo za pravilno obliko grmovnic in živih mej, kar ne le izboljša videz vašega vrta, temveč tudi spodbuja zdrav rastlinjak. Redno obrezovanje pripomore k temu, da se rastline močneje razvejajo, kar prispeva k njihovi bujni rasti in privlačnemu videzu.

Vse v enem

Ne glede na to, ali potrebujete le redno vzdrževanje ali popolno preobrazbo, smo tukaj za vas.

Košnja zelenice

Redna košnja je ključna sestavina, ki ohranja vašo zelenico urejeno in bujno. Naša storitev košnje trave je prilagojena potrebam vašega vrta, pri čemer upoštevamo specifičnosti vrste trave in lokalnih vremenskih pogojev.
S kombinacijo redne košnje in pravilnega dognojevanja bomo poskrbeli, da bo vaša zelenica zdrava, odporna in estetsko privlačna v vseh letnih časih. Prepustite nam skrb za vašo travno površino in dovolite, da vaš vrt zasije v polnem sijaju.

Oživite svoj vrt

Prepustite nam skrb za vašo zeleno oazo in dovolite, da vaš vrt zasije v vsej svoji lepoti.

Nova zasaditev

Ne glede na to, ali se soočate z zastarelimi rastlinami, neurejenimi gredicami ali preprosto želite svež in sodoben pridih, smo tu, da izpolnimo vaše želje.
Med samim procesom ponovne zasaditve izvajamo skrbno odstranjevanje starih rastlin, pripravo tal, in nato z izbiro svežih, prilagojenih rastlin ustvarimo harmoničen in estetsko dovršen vrt.
Naš cilj je ustvariti prostor, ki ne le odraža vaš osebni stil, temveč tudi spodbuja zdravo rast in vzdrževanje.

Domača zelenjava

Doma pridelana zelenjava je srce in duša vsake dobre kuhinje.

Visoke grede

Ustvarite si prostor za doma pridelano zelenjavo z vsem udobjem in estetiko.
Visoke grede ne le omogočajo enostavno upravljanje in vzdrževanje, temveč tudi ustvarjajo atraktiven element v vašem vrtu.
Pri zasaditvi visokih gred se osredotočamo na doma pridelano zelenjavo, ki jo izbirate glede na lastne preference.
Z našo storitvijo postavitve in zasaditve visokih gred boste lahko uživali v lastnih, svežih pridelkih, ki bodo obogatili vašo kuhinjo in okrepili povezavo z naravo.

Brezskrbno zalivanje

Za zalivanje vrta in okrasnih sadik ponujamo zalivanje s pomočjo zalivalnega sistema RainBird.
Pri tem pa ne smemo pozabiti niti na zelenjavni vrt, kjer priporočamo uporabo kapljičnega zalivanja. S tem pristopom rastlina prejme optimalno količino potrebne vode, obenem pa preprečimo nepotrebno zalivanje listov sadik zelenjave. Na ta način voda doseže koreninski sistem tam, kjer je najbolj potrebna, kar prispeva k učinkovitejšemu zalivanju in boljšemu razvoju rastlin.

Ne čakajte in nas kontaktirajte

Na vašo željo se dogovorimo za ogled na terenu. Pripravimo izris načrta z ponudbo. Pridemo uredimo, pospravimo za seboj, Vi pa samo uživate v urejeni okolici.

Ne odlašajte in pokličite:

Primož Povše

GSM: 041-229-310

Email: gg-nm.povse@siol.net