Vnesi kodo 5VSE in pridobi 5% popusta na vse artikle

Vračilo artiklov

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo ali zunaj poslovnih prostorov, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh obvesti podjetje, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.
 
Obvestilo, da odstopa od pogodbe, se pošlje podjetju v zgoraj navedenem roku na elektronski naslov info@vrtnarski-center.si .
 
Potrošnik v zvezi z odstopom od pogodbe krije samo stroške vračila blaga. Blago je potrebno nemudoma oz. najkasneje v 14 dneh od odstopa od pogodbe dostaviti na naslov Gozdno gospodarstvo Novo mesto d.d., Smrečnikova ulica 45, 8000 Novo mesto.
 
Po prejemu blaga podjetje potrošniku se skladno z zakonom v 14 dneh vrnejo vsa opravljena plačila. Blago mora biti dostavljeno v stanju, kakršnem je bilo prejeto, v originalni embalaži, nepoškodovano ali kako drugače manj uporabno oz. manj vredno. V primeru, da blago ne bo v takem stanju, se potrošnik zaveže stroške povrnitve v prvotno stanje plačati podjetju naknadno.

Vračilo artiklov naročenih po željah ali navodilih stranke (šopki, aranžmaji, darilni program z osebnim napisom, ipd) ni mogoče vrniti.