Vnesi kodo 5VSE in pridobi 5% popusta na vse artikle

Načrtovanje vrtov

Odkrijte čarobnost svojega vrta s storitvijo načrtovanja vrtov v 3D! Pri nas vam nudimo edinstveno izkušnjo, kjer vaš vrt oživi pred vašimi očmi s pomočjo natančnega in realističnega 3D prikaza. Z našim strokovnim timom vam omogočamo, da predhodno vidite končni izgled vašega vrta in se prepričate, ali je vsak detajl popoln.
Kliknite za več informacij

Urejanje vrtov

Naša posebna pozornost pri storitvi načrtovanja vrtov vključuje skrbno premišljeno zasaditev okolice, ki ustvarja harmoničen in privlačen videz.
V kolikor si želite vrta, ki ne zahteva veliko vzdrževanja, vam ponujamo možnost samodejnega zalivanja trate in gredic. S sodobnimi sistemi avtomatskega zalivanja poskrbimo za enakomerno oskrbo rastlin s vlago

Kliknite za več informacij

Polaganje travnih tepihov

Uživajte v neposrednem udobju z našo storitvijo polaganja trate v enem samem dnevu! Z brezhibno izvedbo vam zagotavljamo, da bo vaš vrt prešel iz rjave podlage v očarljivo zelenico v samo nekaj urah. Naša hitra in učinkovita ekipa bo poskrbela, da boste lahko že isti dan stopili in uživali na svoji popolni zeleni trati.
Pustite nam, da poskrbimo za vse podrobnosti, od priprave podlage do natančnega polaganja trate, in si zagotovite enostavno in hitro rešitev za vaš zeleni raj.
Kliknite za več informacij

Obrezovanje dreves

Višinsko obrezovanje dreves je kompleksen postopek, ki zahteva ne le strokovno delo, ampak tudi izjemno natančnost ter usposobljen kader. Gre za poseg, ki ima lahko pomemben vpliv na zdravje in estetiko drevesa, zato je ključnega pomena, da se izvaja z najvišjo stopnjo strokovnosti in skrbnosti.
Drevesa odstranjujemo po delih. Z pomočjo avtodvigala do višine 45 metrov ter s pomočjo posebnih dvigal, ki nosijo težo debel in vej do 60 ton. Organiziramo tudi odvoz lesnega materiala, medtem ko hlodovino odkupimo.
Zaupajte nam, če želite, da vaša drevesa ostanejo zdrava, varna in estetsko privlačna.
Kliknite za več informacij

Podiranje dreves

Naš strokovno usposobljen kader se ne ustavi niti pred najzahtevnejšimi nalogami, kot so velika drevesa nad hišo, stanovanjskim blokom ali nad nevarnim previsom.
Pri delu s takimi drevesi je ključnega pomena izjemna strokovnost in izkušenost, saj je potrebno izvesti natančno analizo drevesa in okolice ter določiti najvarnejši in najučinkovitejši način obrezovanja ali odstranitve.
Zaupajte nam, če imate drevo, ki predstavlja tveganje zaradi svoje velikosti ali položaja. Naša ekipa bo poskrbela, da bo delo opravljeno odgovorno, strokovno in varno.
Kliknite za več informacij

VRTNARSKI-CENTER spletna trgovina za notranji in zunanji dekor